Volledig scherm
PREMIUM
Op de achterzijde van het shirt van Willem II staat de naam Brussels Airport. Op de voorkant staat het logo van het Tilburgse bedrijf Destil. © Toin Damen

Brussels Airport probeert via Tilburg voet aan de grond te krijgen in Brabant

TILBURG - De naam Brussels Airport op het shirt van Willem II. En Brussels Airport als naamgever van een podium op Festival Mundial. Het Belgisch vliegveld - ook bekend als Zaventem - ziet Tilburg als toegangspoort voor de Nederlandse reizigersmarkt.

,,Tilburg ligt in het midden van de Nederlandse markt voor Brussels Airport", aldus Nathalie Pieraard van Brussels Airport. Noord-Brabant is met Zuid-Limburg en Zeeland de belangrijkste markt voor reizigers naar Brussel. Noord-Brabant is van de drie provincies de grootste herkomstmarkt. Afgelopen jaar vlogen 600.000 Nederlandse reizigers van en naar Brussels Airport. We willen deze aantallen de komende jaren nog verder laten stijgen."

  1. Burgemeester Weterings tevreden over Sinterklaasintocht Tilburg: ‘De juiste keuze gemaakt’
    VIDEO

    Burgemees­ter Weterings tevreden over Sinter­klaas­in­tocht Tilburg: ‘De juiste keuze gemaakt’

    TILBURG - Burgemeester Theo Weterings stelt dat de gemeente Tilburg de juiste keuze heeft gemaakt door de demonstratie tegen Zwarte Piet niet toe te staan langs de route van de Sinterklaasintocht. Hij betreurt het dat een groep tegenstanders de toegestane demonstratie alsnog probeerde te verstoren. ,,Maar je had er niet aan moeten denken als dit incident zich in het centrum langs de route had afgespeeld.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.