Volledig scherm
© Beeld Werkt

Burgemeester Tilburg krijgt burgermasterclass bij Rewind

videoTILBURG - Onder het motto 'iedereen kan drummen, volgt u mij', nodigt drummer John Emmen burgemeester Theo Weterings uit om plaats te nemen achter het drumstel. 

Emmen gaat naast hem zitten en ze gaan los: een soort masterclass dus. En dat terwijl Weterings even daarvoor nog bekende dat hij nooit een instrument heeft bespeeld.

Drumsessie

De drumsessie was woensdag het sluitstuk van een bezoek van de burgemeester aan muziekcentrum Rewind, een initiatief van John Emmen en Perry Janssen op het terrein van de voormalige golfbaan in de Reeshof.  Ze willen het gebouw waar ze huizen en dat FoxFarm heet, de komende tijd uitbouwen tot een cultuur- en buurtcentrum. 

Rewind was een van de plekken in het stadsdeel waar de burgemeester woensdag kwam kennismaken.

  1. Bewoners Perosiflat staan middernacht opnieuw voor falende elektrische deur: 'WonenBreburg laat ons in de steek'
    Video

    Bewoners Perosiflat staan midder­nacht opnieuw voor falende elektri­sche deur: 'WonenBre­burg laat ons in de steek'

    TILBURG - ,,Dit is schandalig, ik voel me in de steek gelaten door de verhuurder." Dagelijks staan de bewoners van de Perosiflat aan de Perosistraat in Tilburg buiten hun deur, die vaak niet opengaat met hun elektrische sleutel. Saddik Ourahou (30) stond zaterdagnacht om 00.30 uur wéér een half uur voor een dichte deur van de Perosiflat in Tilburg. Die weigert al drie dagen met zijn sleutel - en die van zijn buren - goed open te gaan.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.