Volledig scherm
PREMIUM
Het vrachtverkeer zorgt regelmatig voor verkeersopstoppingen op de Enschotsestraat © Wilma Salden

Buurt baalt van opstopping Profijt Meubel: 'verkeer staat twee keer per week vast'

TILBURG- Drie vrachtwagens naast elkaar, file aan beide kanten van de opstopping en fietsers die over de stoep fietsen. Het laden en lossen van Profijt Meubel aan de Enschotsestraat zorgt voor grote overlast in de buurt. ,,Hier gaan ongelukken gebeuren."

,,Moet er eerst een ongeluk gebeuren voordat hier wat aan gebeurt?" Wilma Salden zucht terwijl ze vanaf haar balkon uitkijkt op Profijt Meubel. Waar eerst de winkel gevestigd was, is nu het magazijn van vijf woonwinkels in de Aabe fabriek, waaronder Profijt Meubel en Pronto Wonen. ,,De hele dag staan hier vrachtwagens, het is echt gevaarlijk. Fietsers en brommers moeten maar over de stoep, ze kunnen niet zien of er verkeer van rechts komt. En dat allemaal naast een speelweide." 

  1. Bewoners Perosiflat staan middernacht opnieuw voor falende elektrische deur: 'WonenBreburg laat ons in de steek'
    Video

    Bewoners Perosiflat staan midder­nacht opnieuw voor falende elektri­sche deur: 'WonenBre­burg laat ons in de steek'

    TILBURG - ,,Dit is schandalig, ik voel me in de steek gelaten door de verhuurder." Dagelijks staan de bewoners van de Perosiflat aan de Perosistraat in Tilburg buiten hun deur, die vaak niet opengaat met hun elektrische sleutel. Saddik Ourahou (30) stond zaterdagnacht om 00.30 uur wéér een half uur voor een dichte deur van de Perosiflat in Tilburg. Die weigert al drie dagen met zijn sleutel - en die van zijn buren - goed open te gaan.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.