Volledig scherm
Iedere zaal was (zo goed als) uitverkocht. Al is dat niet nog niet goed zichtbaar. © K Luiken

Christian Grey, seks en dildo's: duizenden vrouwen verzamelen zich in Tilburg voor ladies night Fifty Shades

TILBURG - Wie vanavond voor een spannende thriller of leuke comedy naar de Pathé in Tilburg wilde, kwam van een koude kermis thuis. De bioscoop stond vanaf 17.30 uur helemaal in het teken van de film Fifty Shades Freed, de laatste film in de Fifty Shades-reeks. Duizenden vrouwen (en hier en daar een enkele man) verzamelden zich in hartje Tilburg.

Tussen 17.30 en 22.30 uur werd Fifty Shades Freed maar liefst dertien keer vertoond. Geen tijd of plek voor andere films dus. Maar dat maakte de vrouwen, die voor speciaal voor de ladies night naar de Pathé zijn gekomen, niet uit. Zij kwamen enkel en alleen voor de charmes van Christian Grey en de brutale Anastasia Steele, de hoofdpersonen uit de film.

Volledig scherm
Deze drie dames stonden met pikante seksspeeltjes bij de ladies night. © K Luiken

2.500 vrouwen, verspreid over 7 zalen en 13 films verzamelden zich woensdagavond in de bioscoop. Het was de grootste ladies night in tijden. Mannelijke bezoekers waren er nauwelijks. Of sterker nog, misschien was Luc wel de enige. Hij kwam samen met zijn vriendin. Of hij door haar verplicht werd om mee te gaan? ,,Niet echt, misschien een beetje." Echt overtuigd was hij niet. Zin had hij evenmin. ,,Nah...", was zijn antwoord op de vraag of hij uitkeek naar de film.
Een andere man die op de ladies night te vinden was, is Sem Peelen; dj van de avond. En hij had er zin in. Nou en of. ,,Ik sta liever voor 6000 vrouwen te draaien dan voor 6000 mannen."

Volledig scherm
Dj Sam Peelen had er zin in. © K Luiken

Ook de Tilburgse Milou ging vol goede moed de ladies night in. Zij is een trouwe Fifty Shades-fan en kon deze avond daarom niet missen. ,,In tegenstelling tot de eerdere Fifty Shades, was dit geen wauw-film", vertelt ze. ,,Maar omdat ik de boeken heb gelezen ben ik toch maar gegaan."

Hoewel ze niet laaiend enthousiast was over de laatste film met Christian en Anastasia, ging Milou toch niet met lege handen naar huis. Iedere bezoeker (of beter gezegd bezoekster) kreeg een goedgevulde goodiebag mee naar huis. Inclusief een nietsverhullende string, een hapje en een drankje. Hadden ze daar niet genoeg aan? Dan stond er altijd nog een aantal standjes met dildo's, andere seksspeeltjes, tassen en huidproducten.

Volledig scherm
Voor de echte durfals stond een strippaal klaar. Het ding bleef onaangeraakt. © K Luiken
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.