Volledig scherm
Een arrestant liet het politiebusje niet bepaald netjes achter. © WijkagentTilburgGohabo

Dronken arrestant kotst politiebus onder op weg van Tilburg naar Breda

TILBURG/BREDA - Het werk van een politieman of -vrouw is soms heldhaftig, maar op andere dagen ronduit smerig. Daar kwam een wijkagent in Tilburg maar weer eens achter in de nacht van zaterdag op zondag. Een arrestant leegde de maaginhoud in de politiebus op weg naar Breda. 

,,Bahhhh", aldus de agent op zijn Instagrampagina. ,,Tijdens het transport naar Breda kotst deze aangehouden verdachte de arrestantenbus in zijn geheel onder."

De verdachte, die zich had misdragen tijdens het uitgaan, was aangehouden bij een horecagelegenheid in het centrum van Tilburg en mocht zijn of haar roes uitslapen achter gesloten deuren. ,,Omdat het cellencomplex in Tilburg dicht is, moesten we naar het cellencomplex in Breda. Voor iemand die dronken achterin zit is dat bepaald geen pretje", legt een woordvoerder van het politieteam Tilburg-Centrum een dag nadien uit. 

Vanwege de privacywet laat de politie in het midden of het een man of een vrouw is. Ook de reden van de aanhouding is onbekend.

Zakkenrollers

Het team waarvan de betreffende wijkagent deel uitmaakt pakte in dezelfde nachtdienst ook twee zakkenrollers op. Zij maakten horecabezoekers in Tilburg hun telefoons en portemonnees afhandig.

Tijdens transport naar Breda van aangehouden verdachte in de horeca kotst deze de arrestantenbus geheel onder bahhhh....

Een foto die is geplaatst door null (@wijkagenttilburggohabo) op

Tilburg e.o.