Lars Brouwers met zijn auto, waarmee hij voor het goede doel naar Sierra Leone rijdt.
Volledig scherm
Lars Brouwers met zijn auto, waarmee hij voor het goede doel naar Sierra Leone rijdt. © ETZ Fotografie & Film/Maria van der Heyden

Een nieuwe hand rolt zo uit de 3D-printer van Lars Brouwers

DEN BOSCH/TILBURG - Kinderen in Sierra Leone die een hand kwijt zijn door oorlogsgeweld, kan een prothese uit een 3D-printer weer 'n toekomst geven. De Tilburgse arts Lars Brouwers levert er die printer hoogstpersoonlijk af.

0 reacties

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Burgemeester Weterings tevreden over Sinterklaasintocht Tilburg: ‘De juiste keuze gemaakt’
  VIDEO

  Burgemees­ter Weterings tevreden over Sinter­klaas­in­tocht Tilburg: ‘De juiste keuze gemaakt’

  TILBURG - Burgemeester Theo Weterings stelt dat de gemeente Tilburg de juiste keuze heeft gemaakt door de demonstratie tegen Zwarte Piet niet toe te staan langs de route van de Sinterklaasintocht. Hij betreurt het dat een groep tegenstanders de toegestane demonstratie alsnog probeerde te verstoren. ,,Maar je had er niet aan moeten denken als dit incident zich in het centrum langs de route had afgespeeld.”

Tilburg e.o.