Volledig scherm
Buitenaanzicht van Hoppenbrouwers Techniek in Udenhout. © Hoppenbrouwers Techniek

Eeuweling Hoppenbrouwers Techniek is 'Koninklijk'

UDENHOUT - Je moet er honderd jaar voor bestaan, maar dan nog is het geen zekerheidje. Hoppenbrouwers Techniek kreeg het wel: het predicaat 'Koninklijk'. 

Directeur/eigenaar Henny de Haas van het Udenhoutse bedrijf nam het vrijdagavond in de Efteling in ontvangst uit handen van commissaris van de koning Wim van de Donk. Hoppenbrouwers viert deze dagen in het pretpark met het personeel het eeuwfeest. 

Het predicaat ‘Koninklijk’ kan enkel door koning Willem Alexander worden toegekend. Om de onderscheiding te ontvangen moet een onderneming op zijn gebied in Nederland een eerste of een zeer vooraanstaande plaats innemen. 

De Haas: ,,Het predicaat  is niet alleen voor mij, maar ook voor mijn voorgangers Jan Beekmans, Wil Hoppenbrouwers en Theo Hoppenbrouwers een eerbetoon en de kers op de taart. Deze onderscheiding is de bekroning op ons werk." 

  1. Voorzitter Joost de Koning wil Walk to Fight Cancer uitbreiden naar meer steden
    PREMIUM

    Voorzitter Joost de Koning wil Walk to Fight Cancer uitbreiden naar meer steden

    DEN BOSCH - ,,Ik was zeven toen ze overleed. Als mijn moeder in deze tijd darmkanker had gekregen, was ze er misschien nog geweest. Door meer onderzoek en nieuwe methoden komen we steeds een stapje verder. Krijgen we die ziekte er stapje voor stapje onder. Dat is mijn motivatie." Initiatiefnemer Joost de Koning uit Engelen loopt vanaf woensdag met ongeveer 30 andere Brabantse wandelaars de derde editie van de 'Walk to Fight Cancer'.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.