Volledig scherm
PREMIUM
Met dans en muziek werd in oktober 2017 in Elcerlyc de start van het Jeugdcultuurfonds in Hilvarenbeek gevierd. © Beeld Werkt

Elckerlyc: 'Succes is verdienste van het hele dorp'

HILVARENBEEK - In 5 jaar tijd groeide Elckerlyc uit van een hoofdpijndossier voor de Beekse politiek tot een voorbeeld voor culturele centra in de wijde omgeving.

Ze komen overal vandaan en willen allemaal hetzelfde weten: hoe kan het dat het bij jullie wèl lukt? Een bruisend cultureel centrum neerzetten zonder dat er steeds geld bij moet. Hans van der Sanden, algemeen manager van Elckerlyc, kreeg inmiddels zo'n twintig collega's van andere culturele centra op de koffie.

  1. Burgemeester Weterings tevreden over Sinterklaasintocht Tilburg: ‘De juiste keuze gemaakt’
    VIDEO

    Burgemees­ter Weterings tevreden over Sinter­klaas­in­tocht Tilburg: ‘De juiste keuze gemaakt’

    TILBURG - Burgemeester Theo Weterings stelt dat de gemeente Tilburg de juiste keuze heeft gemaakt door de demonstratie tegen Zwarte Piet niet toe te staan langs de route van de Sinterklaasintocht. Hij betreurt het dat een groep tegenstanders de toegestane demonstratie alsnog probeerde te verstoren. ,,Maar je had er niet aan moeten denken als dit incident zich in het centrum langs de route had afgespeeld.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.