Volledig scherm
Roadburn © San Diego Takeover Roadburn

Festival Roadburn: kleinste podium Cul de Sac heeft 22 concerten

TILBURG - Tussen het geweld in 013 en het Patronaat beschikt festival Roadburn over een klein podium waar toch grote namen staan. De organisatie maakte woensdag de namen bekend van de bands die optreden op het podiumpje van café Cul de Sac. Het zijn er 22. Bekend en aanstormend. 

Op donderdag 19 april speelt Une Misère  een tweede set naast de reguliere show. Ook zijn er optredens van het instrumentale duo Insekt Ark,  hard rockende New Yorkers Mirror Queen, de Zwitsers instrumentalisten Sum of R en de Nederlandse acts Black Decades en Galg. 

Op vrijdag 20 april is het de beurt aan psych-trio Comet Control, Départe uit Australië, de Denenvan Hexis,  de Nederlandse deathmetalband Ulsect en een tweede set van Worhship.

Loodzwaar

Zaterdag 20 april volgt een tweede set van Planning for Burial, met daarnaast ook de Schotse rockers van Hair of the Dog, Concatenatus en de loodzware bands Mania en Phantom Winter. Op zondag, de laatste festivaldag is het de beurt aan Bison, grind-hardcore troupe LLNN het machinale Syk, het Belgische Hidden trails en de Nederlandse bands Dystopia en Project Nefast. 

Roadburn is van donderdag 19 tot en met zondag 22 april. De woensdag ervoor is in Cul de Sac al Hardrock Hideout met twee speedmetalbands en Witch Trail. Dit evenement op woensdag is gratis te bezoeken. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.