Volledig scherm
PREMIUM
Het herdenkingsbord in de kapel. Boven de teruggekeerde foto van James Evers, aan het lege haakje, hing de beeltenis van James Hunter. © Marlies Van Iersel

Foto van gesneuvelde kapitein Hunter verdwenen uit kapelletje Udenhout. 'Te gek dat zoiets gebeurt'

UDENHOUT - Respectloos en raadselachtig: de foto van een van de bemanningsleden van een in de oorlog neergestorte Amerikaanse bommenwerper is verdwenen uit het Maria-kapelletje in Udenhout. Waar hangt de beeltenis van Captain James Hunter uit?

,,Te gek dat zoiets gebeurt. Dat een foto waar mensen mee herdacht worden, zo maar kan verdwijnen", zegt Henk Peters van de heemcentrum 't Schoor, de heemkundekring van Udenhout en Biezenmortel.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Netflix-baron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Net­flix-ba­ron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    TILBURG - Twee Nederlandse drugsverdachten hebben begin dit jaar in een hotel in Córdoba een geheime ontmoeting gehad met de Spaanse drugsbaron José Bugallo, beter bekend als Sito Miñanco. Eén van hen is Martin G., een autohandelaar die oorspronkelijk uit Tilburg komt, weet het Brabants Dagblad. G. en twee andere Brabanders horen volgens de politie bij een criminele Nederlandse bende die op grote schaal drugs verhandelt in Spanje.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.