Volledig scherm
Geen bier op de tribune in Tilburg komende vrijdag. © MarieTherese Kierkels / PVE

Geen bier op de tribune tijdens Willem II-NAC Breda

De derby tussen Willem II en NAC Breda van aanstaande vrijdag wordt uit veiligheidsoverwegingen grotendeels drooggelegd. Willem II heeft dinsdag aangekondigd dat fans van beide clubs tot een kwartier voor de wedstrijd in Tilburg buiten de vakken alcohol kunnen nuttigen en vervolgens niet meer tot na de wedstrijd.

Het meenemen van alcohol in de stadionvakken is vrijdagavond helemaal niet toegestaan, meldt de club.
Willem II heeft een voorwaardelijke straf van een thuiswedstrijd zonder publiek met een proeftijd van twee jaar naar aanleiding van de ongeregeldheden tijdens de het laatste treffen tussen beide clubs. Dat was in mei 2016 toen Willem II en NAC Breda in de play-offs uitmaakten wie er degradeerde en promoveerde naar de eredivisie. De Tilburgers kwamen toen als winnaar uit de strijd.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bewoners Perosiflat staan middernacht opnieuw voor falende elektrische deur: 'WonenBreburg laat ons in de steek'
    Video

    Bewoners Perosiflat staan midder­nacht opnieuw voor falende elektri­sche deur: 'WonenBre­burg laat ons in de steek'

    TILBURG - ,,Dit is schandalig, ik voel me in de steek gelaten door de verhuurder." Dagelijks staan de bewoners van de Perosiflat aan de Perosistraat in Tilburg buiten hun deur, die vaak niet opengaat met hun elektrische sleutel. Saddik Ourahou (30) stond zaterdagnacht om 00.30 uur wéér een half uur voor een dichte deur van de Perosiflat in Tilburg. Die weigert al drie dagen met zijn sleutel - en die van zijn buren - goed open te gaan.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.