Volledig scherm
Rabobank geldautomaat in Berkel-Enschot door stof buiten gebruik © Rudolf Robben

Geldautomaat in Berkel-Enschot dicht door storende zandwind van straatbouw

BERKEL-ENSCHOT - De Rabobank-geldautomaat op winkelcentrum Eikenbosch in Berkel-Enschot is sinds maandag buiten gebruik. De automaat is door de bank uitgeschakeld na diverse storingen vanwege zand dat er van de nabijgelegen wegwerkzaamheden in waait.

,,Door de werkzaamheden aan de weg in combinatie met de langdurige droogte hebben we te maken met veel stof. Dat dringt in de automaat waardoor deze een storing krijgt. Dat hebben we al enkele weken, maar het werd nu alleen maar erger. Vandaar dat we nu kiezen voor uitschakelen", aldus een woordvoerster van de bank. 

De bank hoopt de automaat weer snel in te schakelen, maar is daarbij afhankelijk van het weer en de vorderingen van de wegwerkzaamheden.

Volledig scherm
Geldautomaat Rabobank vanwege stof door nabij uitgevoerde wegwerkzaamheden buiten gebruik © Rudolf Robben
  1. Na 5 jaar doorbraak in zaak vergismoord Rob Zweekhorst, Tilburgse broer Jan: ‘Lang op deze dag gewacht’

    Na 5 jaar doorbraak in zaak vergis­moord Rob Zweekhorst, Tilburgse broer Jan: ‘Lang op deze dag gewacht’

    TILBURG - Bijna vijf jaar nadat de 44-jarige Rob Zweekhorst op straat werd doodgeschoten is er een doorbraak in het onderzoek. Vanochtend vroeg is een 51-jarige Schiedammer in zijn woning gearresteerd. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord, die later een vergissing bleek te zijn. Tilburger Jan Zweekhorst, de broer van het slachtoffer, is overvallen door het nieuws. ,,Ik had niet gedacht dat dit zo’n impact op ons zou hebben.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.