Volledig scherm
Corin Denis (38), de Tilburgse captain van motorclub No Surrender, moet volgens justitie vier jaar de cel in voor het leiden van een criminele drugsorganisatie. © Rene van der Lee

Gevluchte No Surrender-captain Corin Denis (38) al een week spoorloos

TILBURG - Captain Corin Denis (38) van motorclub No Surrender heeft zich nog steeds niet bij de politie gemeld na zijn veroordeling voor deelname aan een criminele drugsorganisatie.

De rechter veroordeelde de 38-jarige Tilburger vorige week tot 3,5 jaar gevangenisstraf, waarvan een half jaar voorwaardelijk. Hij moet per direct de cel in, maar lijkt nu op de vlucht voor de autoriteiten.

Synthetische drugs

Advocaat Adam Doesburg laat dinsdag aan Brabants Dagblad weten nog geen idee te hebben waar Denis uithangt. De Tilburger was vorige week ook al niet bij de uitspraak in de rechtbank aanwezig.

Volgens de rechter staat vast dat Denis deel uitmaakte van een criminele organisatie die synthetische drugs en produceerde en verhandelde. De Tilburger kwam in beeld door de operatie-Trefpunt, waarbij de politie lange tijd gesprekken afluisterde in het pand van cateringbedrijf Party King in Best.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Tilburg e.o.