Volledig scherm
Overval op cafetaria Timmy in Tilburg. © Jack Brekelmans

Gewapende overval op cafetaria Timmy aan de Diepenstraat in Tilburg, dader op fiets gevlucht

TILBURG - Een man heeft vrijdagavond iets na half 11 met een mes cafetaria Timmy op de hoek van de Diepenstraat in Tilburg overvallen. Hij is gevlucht met een geldbedrag. 

Volledig scherm
Overval op cafetaria in Tilburg © Jack Brekelmans

Volgens de politie had de overvaller een mondkapje op en een doek om zijn hoofd tijdens de overval. ,,Hij kwam snel binnen, eiste geld, en ging weer weg. Dat duurde iets van een minuutje", zo laat de politiewoordvoerder weten. Daarbij zegt hij dat het goed is dat het geld zo snel werd gegeven door het personeel, omdat ze aan hun veiligheid dachten.

Ook bedreigde de man met het mes een paar klanten in die korte tijd. Hij is op een fiets gevlucht met het geldbedrag. Hoeveel dat is, is nog niet bekend.

De politie is op zoek naar de man en hoopt op tips van mensen die hem hebben zien wegfietsen. 

  1. Bewoners Perosiflat staan middernacht opnieuw voor falende elektrische deur: 'WonenBreburg laat ons in de steek'
    Video

    Bewoners Perosiflat staan midder­nacht opnieuw voor falende elektri­sche deur: 'WonenBre­burg laat ons in de steek'

    TILBURG - ,,Dit is schandalig, ik voel me in de steek gelaten door de verhuurder." Dagelijks staan de bewoners van de Perosiflat aan de Perosistraat in Tilburg buiten hun deur, die vaak niet opengaat met hun elektrische sleutel. Saddik Ourahou (30) stond zaterdagnacht om 00.30 uur wéér een half uur voor een dichte deur van de Perosiflat in Tilburg. De elektrische sloten doen het al een half jaar niet goed, maar WonenBreburg lijkt de bewoners niet snel te helpen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.