Gewapende overval op New York Pizza in Tilburg, dader gevlucht met geldbedrag

Update + VideoTILBURG - De pizzeria New York Pizza is overvallen op de Korvelseweg in Tilburg. De dader had mogelijk een vuurwapen bij zich en bedreigde daarmee het personeel. Hij heeft een geldbedrag meegenomen en is gevlucht. 

Rond 21.40 uur kreeg de politie een overvalmelding van de pizzeria. Verschillende politie-eenheden werden op de melding afgestuurd, maar de dader was al gevlucht voor zij arriveerden. Het personeel bleef geschrokken, maar niet gewond, achter.

De dader wordt door de politie omschreven als een man van rond de 20 jaar en hij droeg een mondkapje. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Daarbij wordt een link met de overval van vrijdag niet uitgesloten. Beide locaties liggen circa 500 meter van elkaar.

Mondkapje en mes

Vrijdagavond werd cafetaria Timmy in Tilburg overvallen. Ook door een persoon die een mondkapje droeg. Die avond dreigde de dader met een mes.

Volledig scherm
De pizzeria New York Pizza is overvallen op de Korvelseweg in Tilburg. © Toby de Kort
Volledig scherm
. © Toby de Kort
Volledig scherm
. © Toby de Kort
  1. Bewoners Perosiflat staan middernacht opnieuw voor falende elektrische deur: 'WonenBreburg laat ons in de steek'
    Video

    Bewoners Perosiflat staan midder­nacht opnieuw voor falende elektri­sche deur: 'WonenBre­burg laat ons in de steek'

    TILBURG - ,,Dit is schandalig, ik voel me in de steek gelaten door de verhuurder." Dagelijks staan de bewoners van de Perosiflat aan de Perosistraat in Tilburg buiten hun deur, die vaak niet opengaat met hun elektrische sleutel. Saddik Ourahou (30) stond zaterdagnacht om 00.30 uur wéér een half uur voor een dichte deur van de Perosiflat in Tilburg. De elektrische sloten doen het al een half jaar niet goed, maar WonenBreburg lijkt de bewoners niet snel te helpen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.