Gewapende overval op New York Pizza in Tilburg, dader gevlucht met geldbedrag

Update + VideoTILBURG - De pizzeria New York Pizza is overvallen op de Korvelseweg in Tilburg. De dader had mogelijk een vuurwapen bij zich en bedreigde daarmee het personeel. Hij heeft een geldbedrag meegenomen en is gevlucht. 

Rond 21.40 uur kreeg de politie een overvalmelding van de pizzeria. Verschillende politie-eenheden werden op de melding afgestuurd, maar de dader was al gevlucht voor zij arriveerden. Het personeel bleef geschrokken, maar niet gewond, achter.

De dader wordt door de politie omschreven als een man van rond de 20 jaar en hij droeg een mondkapje. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Daarbij wordt een link met de overval van vrijdag niet uitgesloten. Beide locaties liggen circa 500 meter van elkaar.

Mondkapje en mes

Vrijdagavond werd cafetaria Timmy in Tilburg overvallen. Ook door een persoon die een mondkapje droeg. Die avond dreigde de dader met een mes.

Volledig scherm
De pizzeria New York Pizza is overvallen op de Korvelseweg in Tilburg. © Toby de Kort
Volledig scherm
. © Toby de Kort
Volledig scherm
. © Toby de Kort
  1. Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Netflix-baron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Net­flix-ba­ron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    TILBURG - Twee Nederlandse drugsverdachten hebben begin dit jaar in een hotel in Córdoba een geheime ontmoeting gehad met de Spaanse drugsbaron José Bugallo, beter bekend als Sito Miñanco. Eén van hen is Martin G., een autohandelaar die oorspronkelijk uit Tilburg komt, weet het Brabants Dagblad. G. en twee andere Brabanders horen volgens de politie bij een criminele Nederlandse bende die op grote schaal drugs verhandelt in Spanje.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.