Volledig scherm
© Getty Images

Gitarist Amerikaanse metalband mysterieus over flopconcert in 013: 'WTF was dat, Tilburg?'

TILBURG – De bandleden van de Amerikaanse metalband Five Finger Death Punch hullen zich vooralsnog in stilzwijgen over het dramatisch verlopen concert in 013 van gisterenavond. Alleen gitarist Zoltan Bathory liet op Instagram van zich horen.

De leadgitarist plaatste een foto van een gecrashte raceauto met daarbij het onderschrift: ,,Je bent geen echte coureur als je niet af en toe crasht.”

Ruzie op podium
Five Finger Death Punch stelde gisterenavond ruim drieduizend Nederlandse fans behoorlijk teleur. 

De heren presteerden zwaar ondermaats en kregen tegen het einde van het concert in het Tilburgse 013 ook nog eens ruzie, waardoor de show nog geen uur duurde.

ZIE OOK: 3.000 fans woedend na dramatische show van ruziënde Five Finger Death Punch in 013 Tilburg

Overleg management
Opmerkelijk is dat Bathory de schuld niet bij zichzelf lijkt neer te leggen. ,,WTF was dat?”, vraagt hij aan zijn volgers, terwijl juist hij diegene is die aan zijn fans duidelijkheid moet geven. Ook schrijft hij gekscherend: ,,Wanneer dingen niet zo gaan als van tevoren gepland.”

Concertboeker Mojo en poppodium 013 treden vanmiddag in overleg met het management van Five Finger Death Punch. Dan wordt duidelijk of de bezoekers van het flopconcert in Tilburg recht hebben op een compensatie en of het vandaag aangekondigde concert in Amsterdam van de band überhaupt wel doorgaat.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.