Volledig scherm
Gevaarlijke inhaalactie in Tilburg © Facebook

Heftige beelden van wegpiraat die auto's afsnijdt in Tilburg: 'Dit is niet normaal meer'

TILBURG – Een automobilist heeft vrijdagmiddag mensenlevens in gevaar gebracht door zeer gevaarlijk over de Burgemeester Letschertweg in Tilburg te scheuren. 

De bestuurder reed met hoge snelheid over de weg en drukte tijdens een inhaalmanoeuvre een bestelbusje van de rijbaan. Beelden van de gevaarlijke inhaalactie gaan rond op sociale media.

Proces-verbaal

Te zien is hoe het busje en een andere auto na de inhaalactie met elkaar in botsing komen. De bestuurder van de geraakte auto verliest de macht over het stuur en knalt tegen de vangrail. Zijn auto verliest onder meer een koplamp.

Een bestuurder die achter de wegpiraat reed filmde alles met zijn dashcam. De politie is in het bezit van de video. ,,De beelden zullen worden gebruikt in het proces verbaal”, laat ze weten op Facebook.

Verontwaardiging

Op het sociale platform wordt vol verontwaardiging gereageerd op de actie van de bestuurder. ,,Niet normaal dit. Echt een stereotype verkeershufter”, schrijft Sascha van der Vijver. ,,Een engeltje op je schouder”, schrijft Nikki Hessels over een van de betrokken bestuurders.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Tilburg e.o.