Volledig scherm

Hiphopfestival WOO HAH! uit Tilburg krijgt ruim 3 ton subsidie

TILBURG - Hiphopfestival WOO HAH! dat in de Spoorzone in Tilburg wordt gehouden, krijgt subsidie van het Cultuurfonds Brabant C. Het festival ontvangt naast de subsidie van 3 ton een garantstelling van 75.000 euro van Brabant C.

013 Poppodium en Mojo Concerts zijn de organisators van het hiphopfestival en krijgen nu een financiële bijdrage van 375.000 euro. 013- directeur Frens Frijns: “Onze grootse toekomstplannen kunnen nu echt uitgerold worden!”

In 2014 organiseerde 013 Poppodium samen met Mojo Concerts in de Tilburgse spoorzone de eerste editie. Inhoudelijk doel is om een mix te programmeren van de karakteristieke en levendige Brabantse hiphopscene met een internationaal topprogramma dat de ontwikkeling van hiphop over de afgelopen 30 jaar laat zien.

WOO HAH! pakt voor haar tweede editie op zaterdag 4 juli 2015 al flink uit met een extra podium, meer optredende artiesten en een groter festivalterrein. Op de line-up staan onder andere Cypress Hill, Run The Jewels, Joey Bada$$, Big Sean, Travi$ Scott, Freddie Gibbs, Cannibal Ox, Fresku en Vince Staples.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Tilburg e.o.