Volledig scherm
PREMIUM
Vanaf links Stijn, Rob, Jopie en Pepijn in hun zaak in Udenhout. © Jan van Eijndhoven/Beeld Werkt

Honderd jaar hard lopen voor de klant wordt gevierd bij D'n Hop in Udenhout

UDENHOUT - Eeuwfeest in Udenhout voor twee loten van dezelfde stam Hoppenbrouwers: het grote installatiebedrijf en de elektronicawinkel bij het kruispunt. Die laatste, 'd'n Hop', drijft op lokaal vertrouwen.

Een ouder echtpaar komt de winkel binnen. ,,Ik zoek een goed en eenvoudig strijkijzer", zegt de vrouw tegen Stijn Hoppenbrouwers. ,,Ik strijk nooit", voegt de man er aan toe. ,,Ik ook niet, maar ik kan er wel over praten", zegt Hoppenbrouwers gevat. Met enkele steekwoorden helpt hij de klant op weg. Vijf minuten later gaat het stel met een strijkbout onder de arm tevreden de winkel uit.

  1. Voorzitter Joost de Koning wil Walk to Fight Cancer uitbreiden naar meer steden
    PREMIUM

    Voorzitter Joost de Koning wil Walk to Fight Cancer uitbreiden naar meer steden

    DEN BOSCH - ,,Ik was zeven toen ze overleed. Als mijn moeder in deze tijd darmkanker had gekregen, was ze er misschien nog geweest. Door meer onderzoek en nieuwe methoden komen we steeds een stapje verder. Krijgen we die ziekte er stapje voor stapje onder. Dat is mijn motivatie." Initiatiefnemer Joost de Koning uit Engelen loopt vanaf woensdag met ongeveer 30 andere Brabantse wandelaars de derde editie van de 'Walk to Fight Cancer'.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.