Volledig scherm
PREMIUM
Vanaf links Stijn, Rob, Jopie en Pepijn in hun zaak in Udenhout. © Jan van Eijndhoven/Beeld Werkt

Honderd jaar hard lopen voor de klant wordt gevierd bij D'n Hop in Udenhout

UDENHOUT - Eeuwfeest in Udenhout voor twee loten van dezelfde stam Hoppenbrouwers: het grote installatiebedrijf en de elektronicawinkel bij het kruispunt. Die laatste, 'd'n Hop', drijft op lokaal vertrouwen.

Een ouder echtpaar komt de winkel binnen. ,,Ik zoek een goed en eenvoudig strijkijzer", zegt de vrouw tegen Stijn Hoppenbrouwers. ,,Ik strijk nooit", voegt de man er aan toe. ,,Ik ook niet, maar ik kan er wel over praten", zegt Hoppenbrouwers gevat. Met enkele steekwoorden helpt hij de klant op weg. Vijf minuten later gaat het stel met een strijkbout onder de arm tevreden de winkel uit.

  1. Na 5 jaar doorbraak in zaak vergismoord Rob Zweekhorst, Tilburgse broer Jan: ‘Lang op deze dag gewacht’

    Na 5 jaar doorbraak in zaak vergis­moord Rob Zweekhorst, Tilburgse broer Jan: ‘Lang op deze dag gewacht’

    TILBURG - Bijna vijf jaar nadat de 44-jarige Rob Zweekhorst op straat werd doodgeschoten is er een doorbraak in het onderzoek. Vanochtend vroeg is een 51-jarige Schiedammer in zijn woning gearresteerd. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord, die later een vergissing bleek te zijn. Tilburger Jan Zweekhorst, de broer van het slachtoffer, is overvallen door het nieuws. ,,Ik had niet gedacht dat dit zo’n impact op ons zou hebben.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.