Iedereen begaan met in Hilvarenbeek gevonden hond, maar wie wil hem?

TILBURG – Kwispelend maakt een bruinzwarte herdershond aangelijnd een ommetje buiten het dierenasiel aan de Wielevenweg in Tilburg. Dik twee weken nadat hij gewond werd opgehaald door de dierenambulance, kan Willem weer zelf lopen.

Althans, ‘Willem’ is de naam die verzorgster Femke van der Meijden en vinder Pauline Paulissen bedacht hebben. “Als niemand zich binnen 14 dagen meldt voor een hond of kant, dan is deze van ons.”

Paulissen vond de gewonde Mechelse herder op 24 juni tussen Hilvarenbeek en Esbeek. Haar melding in de Facebookgroep ‘Heel Hilvarenbeek in 1 Groep!’ is meer dan 900 keer gedeeld. Toch heeft de eigenaar zich tot op heden niet gemeld.

  1. Straf na opkomen voor invalide neef bij ijshockeywedstrijd:'Dit krijg je dus als je iemand in een rolstoel verdedigt'

    Straf na opkomen voor invalide neef bij ijshockeywedstrijd:'Dit krijg je dus als je iemand in een rolstoel verdedigt'

    TILBURG - Een Tilburger is door de politierechter in Breda veroordeeld tot een werkstraf van 80 uur en een schadevergoeding van ruim 13.000 euro wegens de mishandeling van een 70-jarige man tijdens een wedstrijd van de Tilburg Trappers op 13 oktober vorig jaar. De verdachte zegt echter dat hij alleen maar opkwam voor zijn invalide neef, die door het slachtoffer werd geslagen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.