Volledig scherm
Dumpert videostill TIlburg © Dumpert

Jongens van 13 en 14 opgepakt om zware mishandeling in Tilburg die gefilmd werd

TILBURG - Twee jongens van 13 en 14 zijn aangehouden vanwege een ernstige mishandeling van een 14-jarige jongen in Tilburg in april. Deze mishandeling werd gefilmd en deze video werd op social media verspreid.

De jongen werd zaterdag 21 april door meerdere jongeren op het Nassauplein te grazen genomen toen hij met zijn vrienden aan het voetballen was. Te zien is hoe het slachtoffer wordt geschopt en geslagen terwijl hij weerloos op de grond ligt. Het slachtoffer hield onder meer gescheurde trommelvliezen over aan de mishandeling.

De recherche was vanaf april al bezig met onderzoek in deze zaak. Vorige week meldde een 15-jarige jongen zich al met zijn moeder op het politiebureau. Ook hij werd aangehouden. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Flinke klap voor Laura en Pim: eerste kuur slaat niet aan, transplantatie in geding

    Flinke klap voor Laura en Pim: eerste kuur slaat niet aan, transplan­ta­tie in geding

    TILBURG – Slecht nieuws voor Pim Trommelen, de 29-jarige Tilburger die deze week landelijk nieuws werd na een emotionele oproep van zijn vriendin. De leukemiepatiënt mag de komende zes weken het ziekenhuis niet verlaten. Volgens zijn vriendin Laura van der Weide is de eerste kuur niet aangeslagen en zitten er nog 'erg veel' leukemiecellen in het lichaam van Pim. ,,Heel heftig, omdat we zoveel hebben bereikt de laatste dagen.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.