Volledig scherm
Massale belangstelling na incident met kind in Tilburg © Toby de Kort

Kindje zwaargewond na val in tuin Tilburg, politie stuurt vele nieuwsgierige omstanders weg

TILBURG - Bij een woning aan de Bijsterveldenlaan in Tilburg is zaterdagavond een kind zwaargewond geraakt. Volgens de politie gebeurde dat na een val in de tuin. Het slachtoffer is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

Na het incident sloegen de ouders van het kind alarm. Twee ambulances, diverse politiewagens en een traumahelikopter kwamen met spoed ter plekke.

Volgens een ooggetuige kwamen honderden mensen poolshoogte nemen na het incident. Veel omstanders werden door de politie weggestuurd.

Het slachtoffer is met spoed naar een gespecialiseerd ziekenhuis in Nijmegen gebracht. De vader is met zijn kind meegevlogen. De moeder is met een politiewagen naar Nijmegen gebracht.

  1. Tilburgs rijksmonument Vredelust wordt eindelijk opgeknapt. ‘Voor de feestdagen alles waterdicht’
    PREMIUM

    Tilburgs rijksmonu­ment Vredelust wordt eindelijk opgeknapt. ‘Voor de feestdagen alles waterdicht’

    TILBURG - Met restauratie van verwaarloosde monumenten hebben de bouwers van Roozen van Hoppe de nodige ervaring. Zo werden voormalige kloosters in Sluis (de Dikke van Dale) en Berkel-Enschot (Koningsoord) in hun handen weer fraai bij de tijd gebracht. Maar zo bar als Villa Vredelust aan de Bredaseweg in Tilburg troffen ze het nog niet. ,,Het is echt heel slecht, het heeft enorm geleden”, zegt Hans Kuys, uitvoerder bij het bedrijf uit Haghorst.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.