Impressie van De Groene Kamer, zoals gepland. Vier clusters: een grote zaak voor plant en dier, een markt plus restaurant met streekgebonden producten, een cluster voor sport en outdoor en een welnesscluster.
Volledig scherm
Impressie van De Groene Kamer, zoals gepland. Vier clusters: een grote zaak voor plant en dier, een markt plus restaurant met streekgebonden producten, een cluster voor sport en outdoor en een welnesscluster. © De Groene Kamer

Landgoed De Groene Kamer in ijskast: 'Eisen Tilburg zijn desastreus'

TILBURG - De ontwikkeling van De Groene Kamer, 'landschapspark voor consumenten' aan de zuidwestrand van Tilburg, staat in de ijskast. Initiatiefnemer Gerard Berkelmans heeft het even gehad met de gemeente Tilburg. ,,Blijkbaar is Tilburg nog niet klaar voor een innovatief en duurzaam landgoed zoals de organisatie dit voor ogen heeft."

0 reacties

 1. Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Netflix-baron’ over duizenden kilo’s cocaïne

  Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Net­flix-ba­ron’ over duizenden kilo’s cocaïne

  TILBURG - Twee Nederlandse drugsverdachten hebben begin dit jaar in een hotel in Córdoba een geheime ontmoeting gehad met de Spaanse drugsbaron José Bugallo, beter bekend als Sito Miñanco. Eén van hen is Martin G., een autohandelaar die oorspronkelijk uit Tilburg komt, weet het Brabants Dagblad. G. en twee andere Brabanders horen volgens de politie bij een criminele Nederlandse bende die op grote schaal drugs verhandelt in Spanje.
 1. Prins Philip bijgezet in koninklijke grafkelder St. George's Chapel in Windsor Castle
  Play

  Prins Philip bijgezet in koninklij­ke grafkelder St. George's Chapel in Windsor Castle

 2. Dronken automobilist slaat over de kop in Tilburg
  Play

  Dronken automobi­list slaat over de kop in Tilburg

Tilburg e.o.