Impressie van De Groene Kamer, zoals gepland. Vier clusters: een grote zaak voor plant en dier, een markt plus restaurant met streekgebonden producten, een cluster voor sport en outdoor en een welnesscluster.
Volledig scherm
Impressie van De Groene Kamer, zoals gepland. Vier clusters: een grote zaak voor plant en dier, een markt plus restaurant met streekgebonden producten, een cluster voor sport en outdoor en een welnesscluster. © De Groene Kamer

Landgoed De Groene Kamer in ijskast: 'Eisen Tilburg zijn desastreus'

TILBURG - De ontwikkeling van De Groene Kamer, 'landschapspark voor consumenten' aan de zuidwestrand van Tilburg, staat in de ijskast. Initiatiefnemer Gerard Berkelmans heeft het even gehad met de gemeente Tilburg. ,,Blijkbaar is Tilburg nog niet klaar voor een innovatief en duurzaam landgoed zoals de organisatie dit voor ogen heeft."

 1. Willems Wondere Wereld: boek met foto's van Willem Vreeburg uit Tilburg

  Willems Wondere Wereld: boek met foto's van Willem Vreeburg uit Tilburg

  TILBURG - ‘Willems Wondere Wereld’ is de titel van een boek met foto's van Willem Vreeburg. Het fotoboek verschijnt een jaar na het overlijden van de Tilburger. Hij was mede-oprichter van Noorderligt en 013 en werkte als bedrijfsleider bij muziekpodium Paradox. Jarenlang maakte hij opmerkelijke foto's. Van opschriften, borden, mensen en veel vreemde situaties waar de meester mensen aan voorbij lopen. Veel van die foto's zijn geplaatst op website CuBra.
 1. Dit huis in Prinsenbeek jaagt je de stuipen op het lijf met Halloween
  Play

  Dit huis in Prinsen­beek jaagt je de stuipen op het lijf met Halloween

 2. Automobilist zwaargewond door ongeluk bij Meeuwen
  Play

  Automobi­list zwaarge­wond door ongeluk bij Meeuwen

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Tilburg e.o.