Volledig scherm
Het stadion van Willem II in Tilburg. © ANP Pro Shots

Limburgse VVV-supporter (17) loopt gekneusde long en hersenschudding op na val in stadion Willem II

TILBURG - De supporter van voetbalclub VVV-Venlo die zaterdagavond van de tribune viel in het stadion van Willem II in Tilburg is een 17-jarige jongen uit Venlo. Dat meldt De Limburger. 

De voetbalfan werd uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht, nadat hij aan het einde van de wedstrijd in Tilburg zo'n drie meter naar beneden viel en in de gracht belandde. Hij was op dat moment sfeer aan het maken met een trommel. Dat meldt Omroep Brabant. In het ziekenhuis bleek dat de jongen een gekneusde long, een hersenschudding en twee gekneusde vingers heeft opgelopen. 

De bezoekers die in het deel van het stadion zaten waar het ongeluk gebeurde, moesten ongeveer een kwartier wachten. Pas toen de ambulance weg was mochten ze de tribune verlaten. 

Willem II verloor de wedstrijd tegen de Limburgers met 0-1.

  1. Tilburgs rijksmonument Vredelust wordt eindelijk opgeknapt. ‘Voor de feestdagen alles waterdicht’
    PREMIUM

    Tilburgs rijksmonu­ment Vredelust wordt eindelijk opgeknapt. ‘Voor de feestdagen alles waterdicht’

    TILBURG - Met restauratie van verwaarloosde monumenten hebben de bouwers van Roozen van Hoppe de nodige ervaring. Zo werden voormalige kloosters in Sluis (de Dikke van Dale) en Berkel-Enschot (Koningsoord) in hun handen weer fraai bij de tijd gebracht. Maar zo bar als Villa Vredelust aan de Bredaseweg in Tilburg troffen ze het nog niet. ,,Het is echt heel slecht, het heeft enorm geleden”, zegt Hans Kuys, uitvoerder bij het bedrijf uit Haghorst.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.