Volledig scherm
Werk van Simon Denny © Collectie Fundament

Lustwarande: de digitale wereld in het Sterrenbos

TILBURG - Lustwarande, de jaarlijkse buitententoonstelling in de Oude Warande, toont deze zomer werk van een jonge generatie kunstenaars die de digitale wereld als uitgangspunt nemen voor hun werk. De expositie draagt de naam Hybrids en is van 23 juni tot en met 23 september in het sterrenbos. 

De kunstenaars van wie werk te zien zal zijn, worden vaak aangeduid als post-internet. De organisatie belooft dat het contrast tussen de natuurlijke omgeving en de kunst groot zal zijn. De kunstenaars tonen nieuwe werken. Enkele namen: Neïl Beloufa (FR), Giulia Cenci (IT), Simon Denny (NZ), Oliver Laric (AU), Sarah Pichlkostner (AU), Timur Si-Qin (DE), Evita Vasiljeva(LV), Anne de Vries (NL), Raphaela Vogel (DE) en Dan Walwin (GB).

Verandering

Op 26 mei al is in het sterrenbos 'Brief Encounters ’18' met enkele veranderende, vergankelijke  sculpturen van Lee Mingwei (TW), Shana Moulton (US) en van de Nederlander Nick Steur. 

Volledig scherm
Performance-kunstenaar Nick Steur stapelt en balanceert stenen op het Neude in Utrecht. Hij is in mei te zien in de Oude Warande. © Angeliek de Jonge
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Tilburg e.o.