Volledig scherm
Een foto van de aanhouding in de Emmapassage. © Politieteam Tilburg-Centrum

Man (21) met mes aangehouden in Emmapassage Tilburg

TILBURG - Agenten hebben dinsdagmiddag een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden in de Emmapassage in Tilburg. De man droeg namelijk een mes bij zich.

Een getuige had een 112-melding gemaakt toen hij het mes zag bij de man. Omdat de man zich verzette, werd er pepperspray gebruikt door de politie. Toen ze de man na de arrestatie mee wilde nemen naar het politiebureau, bleef hij zich verzetten. Het is niet bekend waarom de man een mes bij zich had of wat zijn bedoelingen waren. De politie heeft aangegeven dat er een proces-verbaal wordt opgemaakt tegen de man.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Na 5 jaar doorbraak in zaak vergismoord Rob Zweekhorst, Tilburgse broer Jan: ‘Lang op deze dag gewacht’

    Na 5 jaar doorbraak in zaak vergis­moord Rob Zweekhorst, Tilburgse broer Jan: ‘Lang op deze dag gewacht’

    TILBURG - Bijna vijf jaar nadat de 44-jarige Rob Zweekhorst op straat werd doodgeschoten is er een doorbraak in het onderzoek. Vanochtend vroeg is een 51-jarige Schiedammer in zijn woning gearresteerd. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord, die later een vergissing bleek te zijn. Tilburger Jan Zweekhorst, de broer van het slachtoffer, is overvallen door het nieuws. ,,Ik had niet gedacht dat dit zo’n impact op ons zou hebben.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.