Man (48) uit Roermond overleden bij ongeluk A58 Gilze; weg weer vrij

videoGILZE – Bij een ernstig ongeluk met drie auto’s op de A58 bij Gilze is zaterdagochtend een 48-jarige man uit Roermond om het leven gekomen. Een andere man en vrouw raakten gewond.

De snelweg was de hele ochtend dicht, maar ging rond 15.00 uur weer open. De politie heeft de tijd genomen voor uitgebreid sporenonderzoek om de toedracht van het ongeluk te achterhalen. Hierbij is ook een drone ingezet om de plek van het ongeval van boven te bekijken. 

Tussen Tilburg-Centrum West en knooppunt De Baars stond lange tijd een file. Voor weggebruikers die richting Breda/Rotterdam moesten, werd een omleiding ingesteld.

Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. De ambulance, politie, brandweer en traumahelikopter werden opgeroepen.

Volledig scherm
Ongeluk op A58. © Jack Brekelmans/Persburo BMS
  1. Na 5 jaar doorbraak in zaak vergismoord Rob Zweekhorst, Tilburgse broer Jan: ‘Lang op deze dag gewacht’

    Na 5 jaar doorbraak in zaak vergis­moord Rob Zweekhorst, Tilburgse broer Jan: ‘Lang op deze dag gewacht’

    TILBURG - Bijna vijf jaar nadat de 44-jarige Rob Zweekhorst op straat werd doodgeschoten is er een doorbraak in het onderzoek. Vanochtend vroeg is een 51-jarige Schiedammer in zijn woning gearresteerd. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord, die later een vergissing bleek te zijn. Tilburger Jan Zweekhorst, de broer van het slachtoffer, is overvallen door het nieuws. ,,Ik had niet gedacht dat dit zo’n impact op ons zou hebben.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.