Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Mannen (22 en 25) uit Tilburg mishandelen 19-jarige stadsgenoot, slachtoffer naar ziekenhuis

TILBURG - Twee mannen uit Tilburg zijn in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden omdat zij ervan verdacht worden een 19-jarige stadsgenoot het ziekenhuis in te hebben geslagen. Dat gebeurde in het uitgaanscentrum van Tilburg. Dat meldt de politie.

Het duo (22 en 25 jaar) kreeg in het uitgaanscentrum van Tilburg ruzie met de jongen van 19. In de Telefoonstraat sloegen ze hem. Het slachtoffer liep daarbij letsel op en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Hij deed aangifte van mishandeling. De twee aangehouden mannen zitten vast voor verder onderzoek. Officieel worden zij verdacht van openlijke geweldpleging.

  1. Burgemeester Weterings tevreden over Sinterklaasintocht Tilburg: ‘De juiste keuze gemaakt’
    VIDEO

    Burgemees­ter Weterings tevreden over Sinter­klaas­in­tocht Tilburg: ‘De juiste keuze gemaakt’

    TILBURG - Burgemeester Theo Weterings stelt dat de gemeente Tilburg de juiste keuze heeft gemaakt door de demonstratie tegen Zwarte Piet niet toe te staan langs de route van de Sinterklaasintocht. Hij betreurt het dat een groep tegenstanders de toegestane demonstratie alsnog probeerde te verstoren. ,,Maar je had er niet aan moeten denken als dit incident zich in het centrum langs de route had afgespeeld.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.