Volledig scherm
Marcel Musters en Lies Visschedijk. © Collectie Marcel Musters

Marc-Marie, Marcel, Jo, veel Tilburgers op het podium

TILBURG - Het is druk met Tilburgers op het podium van Theaters Tilburg. Zaterdag geeft Marc-Marie Huijbregts de tweede try-out van zijn oudejaarsconference in de grote zaal. In de Studiozaal staat op hetzelfde moment acteur Marcel Musters (opgegroeid in Tilburg) met BUIK.

Musters speelt het stuk met Lies Visschedijk. De komedie is geschreven door Aaf Brandt Corstius. Het verhaal: Bob neemt zus Marit voor haar verjaardag mee naar de Texelse duinen. Maar als ze in het vakantiehuisje zijn, blijkt dat hij nog een plan heeft: haar op subtiele wijze vragen of ze draagmoeder wil worden voor hem en zijn vriend.

Meepesaant

Zaterdagmiddag om 15 uur is bij Theaters Tilburg een interview met Musters en Huijbregts. De twee kennen elkaar goed, De twee speelden samen in het komische stuk 'Meepesaant', een voorstelling over twee Tilburgse zussen. 

Nog een Tilburger. Zondagmiddag(14.30)  is het slotconcert van Tilburg op Vleugels bij Theaters Tilburg. Dat festival draait om de 65-ste verjaardag van de Tilburgse componist Jo Sporck. 

Tilburg e.o.