Volledig scherm

Meeting Vrouwen Ontmoeten Vrouwen in Tilburg

TILBURG – Vrouwen Ontmoeten Vrouwen houdt op vrijdag 14 oktober een meeting in Tilburg die in het teken staat van strategieën, bestemmingen, routes en reizen.

Theo Thomas, eigenaar van Thomas Business Support geeft op vrijdag 14 oktober de lezing 'Strategie met ballen'. Hij heeft een eigen trategie-methode - “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”. Hij vertelt een verhaal over mensen, het leven, ondernemen en strategie.

Het programma van de meeting is als volgt: om 12.30 tot 13.00 uur is de ontvangst. Om 13.00 tot 13.10 uur is er een welkomstpraatje en korte programmapresentatie. Vervolgens is er van 13.10 tot 14.00 uur een lunch, kosten hiervoor bedragen 15 euro en moeten daar voldaan worden. Van 14.00 tot 16.00 uur is er een presentatie en de mogelijkheid om te netwerken. Dit is het einde van de bijeenkomst.

Aanmelden voor de meeting van Vrouwen Ontmoeten Vrouwen kan kosteloos tot 4 dagen voor aanvang en via deze link. Dieetwensen kunnen deelnemers mailen naar VOV. De meeting is in Designcafé De Foyer aan het Louis Bouwmeesterplein 1 in Tilburg.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.