Volledig scherm
© ANP Kippa

Miss Montreal geeft concert in de lucht op Tilburgse kermis: 'Hoe tof is dat?'

TILBURG - Zangeres Miss Montreal gaat volgende week met band en al vijftig meter de lucht in voor een bijzonder concert. Op de Tilburgse Kermis wordt Sanne Hans, zoals ze in het echt heet, twee keer op een platform omhoog gehesen. Beide keren mogen dertig luisteraars van Sky Radio met haar mee omhoog.

"Hoe tof is het om een concert te geven in de lucht? Ik heb begrepen dat we goed vast komen te zitten, dus dat het volkomen veilig is. Met slechts dertig fans en een semi-akoestische setting wordt het heel erg intiem, wat het natuurlijk extra spannend, maar ook heel bijzonder maakt."

Het spektakel vindt op zondag 23 juli plaats in Tilburg onder de noemer Concert in the Sky.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Helma (65) en Robertus (70) doorstaan medische hel en belanden bij elkaar op de kamer in ziekenhuis Tilburg
    PREMIUM

    Helma (65) en Robertus (70) doorstaan medische hel en belanden bij elkaar op de kamer in ziekenhuis Tilburg

    TILBURG/EINDHOVEN - Ze liggen inmiddels weer veilig samen op één kamer, maar de afgelopen dagen waren voor Helma (65) en Robertus (70) Janssens uit Tilburg een regelrechte hel. Precies toen Robertus zijn vrouw een afscheidskus gaf omdat hij een zware bypass-operatie inging, stortte zij ineen door een hartstilstand. Hun 30-jarige zoon viel niet veel later ook flauw. Om van alle ellende bij te komen, legde het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis het echtpaar bij elkaar op de kamer.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.