Volledig scherm
Plan-T (rechts) en links het woongebouw aan het Burgemeester Stekelenburgplein. © SDK Vastgoed

Nieuwe huurder Plan-T: Schouder aan Schouder

TILBURG - ,,Wij zijn niet van de pakkencultuur;. Daarom passen we heel goed in de dynamische sfeer van Plan-T". Zo motiveert directeur Jurian Stoop het besluit van Schouder aan Schouder om ook te tekenen voor dit bijzondere bedrijfsverzamelgebouw in de Spoorzone. 

Schouder aan Schouder legt zich toe op arbeidsbemiddeling in de cilvieltechniek. ,,We worden niet graag uitzendbureau genoemd, want wij  bieden ook een vangnet als het even tegenzit. We werken zoveel mogelijk met vaste contracten en persoonlijke begeleiding. Dat drukken we ook uit met onze naam." 

Ook dit bedrijf huurt in Plan-T een kleine ruimte van zo'n 120 vierkante meter. Vanuit de eerste vestiging in Rotterdam wordt de Randstad bediend, de huidige vestiging in de Tivolistraat bestrijkt de markt in Zuid-Nederland. De verwachting is dat in de Spoorzone straks een vijftal mensen werkzaam is. 

De bouw van het nieuwe kantoorpand aan het Burgemeester Stekelenburgplein gaat in het voorjaar van start. Getekend hebben inmiddels ook het Nederlandse kantoor van kantoormeubelproducent Bisley, Citymarketing Tilburg, Censor (adviesbureau), Scheepens (Reclame-advies), sportstudio Fit20 en Monarh (horeca, catering).

Tilburg e.o.