Volledig scherm
In Berkel-Enschot vond zondag de 2de editie plaats van het Oldtimer & Lifestyle weekend. © Rudolf Robben

Oldtimer en Lifestyle Event in Berkel-Enschot wederom succes

BERKEL-ENSCHOT - In Berkel-Enschot vond zondag de 2de editie plaats van het Oldtimer & Lifestyle weekend. Weliswaar met minder deelnemers, maar door de variatie was het toch smullen voor oldtimer-liefhebbers.

Organisator Frits Majoie kan eigenlijk alleen maar tevreden zijn, geeft hij zelf aan. ,,We hebben weliswaar wat minder auto’s dan vorig jaar, maar we hebben wel meer variatie inde deelnemers.”

Absoluut hoogtepunt is de deelname van een Cadillac uit 1934. ,,Deze auto won vorige week het prestigieuze Concours D’ Elégance op Paleis ’t Loo. En nu rijdt ‘ie gewoon hier. Vorig jaar was het Lifestyle Event nog elders in het dorp, dit jaar is alles op de grasvelden rondom Boerderij Denissen.

Een goede keuze, zo meent Majoie: ,,We merken meer aanloop van publiek en voor de standhouders ook beter zo.” Een meneer in wielerkleding loopt met de racefiets aan de hand tussen de auto’s door en de eigenaren van de auto’s kletsen met elkaar. ,,Nee, alles op een locatie is veel gezelliger”, zo geeft één van hen aan. Majoie is dan ook blij met de wijzigingen, maar heeft voor zichzelf toch al weer wat punten gezien. ,,Maar ach, we zijn pas 2 jaar bezig”, lacht hij.

Volledig scherm
© Rudolf Robben
Volledig scherm
© Rudolf Robben
Volledig scherm
© Rudolf Robben

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.