Overvaller dreigt in bijzijn van tientallen studenten met pistool in Albert Heijn in Tilburg

UPDATETILBURG – Een gewapende man heeft woensdagavond de Albert Heijn aan het Professor de Moorplein in Tilburg overvallen. Dat gebeurde rond acht uur. De overvaller kwam de winkel in de buurt van de universiteit binnen en bedreigde het personeel met een pistool. 

Op dat moment waren er tientallen studenten in de supermarkt. Een deel van hen en het hevig geschrokken personeel wordt ondervraagd door de politie. 

Signalement

De overvaller maakte zich na de overval meteen uit de voeten. Hij heeft een donkere huidskleur, draagt een lange groene jas en heeft een zonnebril op.

Er is voor zover bekend niemand gewond geraakt. De overvaller heeft volgens de politie een onbekend geldbedrag buitgemaakt.

'Grijp niet zelf in'

In het Burgernet-bericht wordt benadrukt om niet zelf in te grijpen als de man wordt gezien. Verstandiger is om direct 112 te bellen. 

Ondertussen is er ook een politiehelikopter ingezet.

Volledig scherm
Overval op Albert Heijn in Tilburg © Jack Brekelmans
Volledig scherm
Overval op Albert Heijn in Tilburg © Jules Vorselaars
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bewoners Perosiflat staan middernacht opnieuw voor falende elektrische deur: 'WonenBreburg laat ons in de steek'
    Video

    Bewoners Perosiflat staan midder­nacht opnieuw voor falende elektri­sche deur: 'WonenBre­burg laat ons in de steek'

    TILBURG - ,,Dit is schandalig, ik voel me in de steek gelaten door de verhuurder." Dagelijks staan de bewoners van de Perosiflat aan de Perosistraat in Tilburg buiten hun deur, die vaak niet opengaat met hun elektrische sleutel. Saddik Ourahou (30) stond zaterdagnacht om 00.30 uur wéér een half uur voor een dichte deur van de Perosiflat in Tilburg. Die weigert al drie dagen met zijn sleutel - en die van zijn buren - goed open te gaan.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.