Volledig scherm
De voorbereidingen voor het nieuwe winkelcentrum in Berkel-Enschot zijn in volle gang. © Rudolf Robben

Platform 533: gemeente moet belofte aan Berkel-Enschot nakomen

BERKEL-ENSCHOT - In Berkel-Enschot hebben een aantal organisaties zich verenigd in Platform 533 om de gemeente Tilburg aan een eerder gedane belofte te houden. "We zouden een grote zaal in Berkel-Enschot krijgen", stelt Ad van der Bruggen, voorzitter van Platform 533. Om de gemeente aan de gedane belofte te herinneren en ten uitvoer te brengen, heeft het platform vorige week een brief gestuurd naar alle fractievoorzitters in de Tilburgse gemeenteraad.

Het Platform heeft ook al nagedacht over de locatie, aldus Van der Bruggen: ergens in het winkelcentrum. "Toen bij de plannen voor de ontwikkeling van het klooster bleek dat een grote zaal niet doorging, is door de gemeente gezegd dat een dergelijke zaal elders in het gebied zou komen. Daar hebben we allemaal op vertrouwd. Als die belofte niet nagekomen wordt, is er in mijn ogen sprake van een vertrouwensbreuk."

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bewoners Perosiflat staan middernacht opnieuw voor falende elektrische deur: 'WonenBreburg laat ons in de steek'
    Video

    Bewoners Perosiflat staan midder­nacht opnieuw voor falende elektri­sche deur: 'WonenBre­burg laat ons in de steek'

    TILBURG - ,,Dit is schandalig, ik voel me in de steek gelaten door de verhuurder." Dagelijks staan de bewoners van de Perosiflat aan de Perosistraat in Tilburg buiten hun deur, die vaak niet opengaat met hun elektrische sleutel. Saddik Ourahou (30) stond zaterdagnacht om 00.30 uur wéér een half uur voor een dichte deur van de Perosiflat in Tilburg. De elektrische sloten doen het al een half jaar niet goed, maar WonenBreburg lijkt de bewoners niet snel te helpen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.