NS16 , kunstenaarsbolwerk aan het NS-plein, wordt een broedplaats. Stichting Ateliers koopt het pand. Het podium van Kunstmaan en Dans Brabant grenst aan de broedplaats en is ook eigendom van stichting Ateliers. De ingang van Kunstmaan is aan de Gouden Regenstraat.
Volledig scherm
NS16 , kunstenaarsbolwerk aan het NS-plein, wordt een broedplaats. Stichting Ateliers koopt het pand. Het podium van Kunstmaan en Dans Brabant grenst aan de broedplaats en is ook eigendom van stichting Ateliers. De ingang van Kunstmaan is aan de Gouden Regenstraat. © Joost Goutziers BD

Podium Kunstmaan nu dichter bij stadshart Tilburg

TILBURG - Kunstpodium Kunstmaan is verhuisd naar de Goudenregenstraat, grenzend aan ateliercomplex NS16.  Het podium met de uitstraling van een grote huiskamer zat voorheen in een oud pakhuis aan de Stedekestraat en bood daar ruimte aan theatermakers, dansers en andere performers. Bestaande evenementen als culturele avond De Mus verhuizen mee naar de nieuwe locatie. 

  1. Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Netflix-baron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Net­flix-ba­ron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    TILBURG - Twee Nederlandse drugsverdachten hebben begin dit jaar in een hotel in Córdoba een geheime ontmoeting gehad met de Spaanse drugsbaron José Bugallo, beter bekend als Sito Miñanco. Eén van hen is Martin G., een autohandelaar die oorspronkelijk uit Tilburg komt, weet het Brabants Dagblad. G. en twee andere Brabanders horen volgens de politie bij een criminele Nederlandse bende die op grote schaal drugs verhandelt in Spanje.

Tilburg e.o.