Volledig scherm
© Thinkstock

Positoos-spaarsysteem stopt in Tilburg, Oisterwijk en Waalwijk

TILBURG - Het spaarsysteem Positoos is ter ziele in de gemeenten Tilburg, Oisterwijk en Waalwijk. Dat is aan de deelnemers meegedeeld.

Met Positoos konden consumenten voor zichzelf sparen en voor een vereniging of goed doel. Klanten kochten een pas en kregen korting als ze winkelden bij winkeliers die meewerkten. Van die korting was zestig procent voor de klant en veertig procent voor een zelfgekozen vereniging.

Spaartegoeden
Mensen met een Positoos-pasje kunnen vanaf nu niet meer sparen. Tot uiterlijk 25 september kunnen ze spaartegoeden inwisselen bij de aangesloten winkeliers.

  1. Straf na opkomen voor invalide neef bij ijshockeywedstrijd:'Dit krijg je dus als je iemand in een rolstoel verdedigt'

    Straf na opkomen voor invalide neef bij ijshockeywedstrijd:'Dit krijg je dus als je iemand in een rolstoel verdedigt'

    TILBURG - Een Tilburger is door de politierechter in Breda veroordeeld tot een werkstraf van 80 uur en een schadevergoeding van ruim 13.000 euro wegens de mishandeling van een 70-jarige man tijdens een wedstrijd van de Tilburg Trappers op 13 oktober vorig jaar. De verdachte zegt echter dat hij alleen maar opkwam voor zijn invalide neef, die door het slachtoffer werd geslagen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.