Volledig scherm
Rapper Boef © YouTube

Rapper Boef moet appartement in Tilburg uit na petitie omwonenden

TILBURG - De Tilburgse rapper Boef moet per 1 januari 2017 zijn gehuurde appartement in Tilburg uit. Omwonenden hebben een petitie ingediend bij de verhuurder, omdat ze last ervaren van aanbellende en rondhangende fans van de rapper.

Boef brengt het nieuws zelf in een vlog. Vanaf 10 minuten en 10 seconden vertelt hij daarin over de brief.​​​​

De rapper zou op 24 oktober al een schriftelijke waarschuwing hebben gehad, waarin hem werd gevraagd een einde te maken aan de overlast voor de omwonenden.

Boef kreeg naar eigen zeggen van de verhuurder tot gisteren de tijd om zelf de huurovereenkomst te ontbinden. In zijn vlog geeft de rapper aan zich niet neer te leggen bij de beslissing van de verhuurder: ,,Huurders hebben ook rechten. Je kan mij niet eruit zetten."

Commotie
De afgelopen maanden was er veel commotie rondom Boef vanwege onder meer een inval bij de rapper thuis in een zoektocht naar een bekende van de rapper, een vechtpartij met collega-rapper Para Soma en een scheurpartij op de Bosscheweg.

Abonneer voor meer BOEF! https://www.youtube.com/channel/UCM_1HeRJbLrDQwM_DpyE9Ow/feed Check hier mijn vorige video! : Instagram: https://www.instagram.com/boef072 Snapchat: boef072 Voor boekingen: info@zonamo.nl Petjes en truien check www.zonamostore.com

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.