Volledig scherm
Regiovervoer Midden-Brabant gaat rijden onder de vlag van Bravo: Brabant Vervoert Ons. Busvervoerders Ariva en Hermens verzorgen onder deze naam al ritten in Brabant. © Coen van Loon/BD

Regiotaxi verder als Regiovervoer Midden-Brabant

TILBURG - Regiovervoer Midden-Brabant. Dat is de nieuwe naam waaronder de regiotaxi en het leerlingenvervoer vanaf 1 juni verder gaan. De naam is donderdagmiddag door bestuurders van acht gemeenten in de regio Midden-Brabant, de provincie Noord-Brabant en de betrokken taxibedrijven bekendgemaakt tijdens de ondertekening van het nieuwe contract.

Voor gebruikers van de regiotaxi in de gemeenten Tilburg, Waalwijk, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek, Loon op Zand en Oisterwijk kan dit betekenen dat ze vanaf 1 juni een ander taxibedrijf met een andere chauffeur krijgen.

App

Er bestaat straks één loket voor onder anderen de reserveringen, informatie, advies en klachten. Daarnaast zijn de ritten vanaf 1 juni makkelijk te volgen via een mobiele applicatie. Dankzij de app kan precies bijgehouden worden waar de taxi is en hoe laat hij aankomt. Ook komt er een portal waarop gebruikers van de taxi online in kunnen loggen om te zien welke ritten er gereserveerd zijn en kan er worden teruggekeken welke ritten de klant de afgelopen weken besteld heeft. 

Gebruikers van de regiotaxi en het leerlingenvervoer ontvangen deze week een brief met uitleg over wat de veranderingen voor hen gaan betekenen.

Regiovervoer Midden-Brabant gaat rijden onder de vlag van Bravo: Brabant Vervoert Ons. Busvervoerders Ariva en Hermes verzorgen onder deze naam al ritten in Brabant.

Tilburg e.o.