In de keuken van Chapeau in Tilburg: Ixor maakt bami met assistentie van Sandra. Rechts teamleidster Loes Verstappen.
Volledig scherm
PREMIUM
In de keuken van Chapeau in Tilburg: Ixor maakt bami met assistentie van Sandra. Rechts teamleidster Loes Verstappen. © Beeld Werkt

Risico op psychose en toch zelfstandig: ik kan hier mezelf zijn

TILBURG - Een woonblok met 19 appartementen voor mensen die 'kwetsbaar zijn voor psychoses' gaat morgen officieel open aan de Goirkestraat. ,,Als het erop aan komt begrijpen bewoners elkaar zonder woorden."

 1. Willems Wondere Wereld: boek met foto's van Willem Vreeburg uit Tilburg

  Willems Wondere Wereld: boek met foto's van Willem Vreeburg uit Tilburg

  TILBURG - ‘Willems Wondere Wereld’ is de titel van een boek met foto's van Willem Vreeburg. Het fotoboek verschijnt een jaar na het overlijden van de Tilburger. Hij was mede-oprichter van Noorderligt en 013 en werkte als bedrijfsleider bij muziekpodium Paradox. Jarenlang maakte hij opmerkelijke foto's. Van opschriften, borden, mensen en veel vreemde situaties waar de meester mensen aan voorbij lopen. Veel van die foto's zijn geplaatst op website CuBra.
 2. Burgemeester Weterings tevreden over Sinterklaasintocht Tilburg: ‘De juiste keuze gemaakt’
  VIDEO

  Burgemees­ter Weterings tevreden over Sinter­klaas­in­tocht Tilburg: ‘De juiste keuze gemaakt’

  TILBURG - Burgemeester Theo Weterings stelt dat de gemeente Tilburg de juiste keuze heeft gemaakt door de demonstratie tegen Zwarte Piet niet toe te staan langs de route van de Sinterklaasintocht. Hij betreurt het dat een groep tegenstanders de toegestane demonstratie alsnog probeerde te verstoren. ,,Maar je had er niet aan moeten denken als dit incident zich in het centrum langs de route had afgespeeld.”

Tilburg e.o.