Volledig scherm
© Jules Vorselaars / JV Media

Slachtoffer ongeval Bechtweg overleden, veroorzaker nog altijd spoorloos

TILBURG - De 40-jarige Tilburger die 17 juni zwaar gewond raakte bij een verkeersongeval op de Burgemeester Bechtweg is maandagavond in het ziekenhuis overleden. De veroorzaker van het ongeval reed destijds door en is nog altijd spoorloos, ondanks oproepen in onder meer Bureau Brabant en Hart van Nederland.

De 40-jarige Tilburger reed vorige maand op een scooter toen hij op de kruising van Burgemeester Bechtweg met de Stokhasseltlaan werd aangereden. De scooterrijder reed op het fietspad van de Stokhasseltlaan en stak de kruising met de Burgemeester Bechtweg over in de richting van Loon op Zand. De BMW reed met hoge snelheid over de N261 vanuit de Reeshof in de richting van die kruising. Daar kwam de automobilist in aanrijding met de scooter. De BMW reed door, vol gas, richting de snelweg A65 Tilburg-'s-Hertogenbosch.

De auto van de doorrijder, een oudere tweedeurs coupémodel metallic groene BMW uit de drie serie, heeft aan de voorzijde schade opgelopen. Zo werd op de plek van de aanrijding onder meer een deel van de bumper en glas van een koplamp aangetroffen. De politie roept de bestuurder op om zich alsnog te melden. Ook getuigen kunnen zich melden bij de politie (tel. 0900-8844).

Kort voor het ongeluk was er iemand neergeschoten in de Kapelmeesterlaan in Tilburg, niet ver van de plek van het ongeluk. Uit onderzoek bleek dat er geen verband was tussen de schietpartij en het ongeluk.


Grotere kaart weergeven

Tilburg e.o.