Sluis 3, op deze foto nog in aanbouw, is al klaar. Op dit stuk is het Wilhelminakanaal al bevaarbaar voor de grootste containerschepen. Voor het deel bij sluis 2 in Reeshof is dat nog niet zo. Het besluit valt binnenkort.
Volledig scherm
Sluis 3, op deze foto nog in aanbouw, is al klaar. Op dit stuk is het Wilhelminakanaal al bevaarbaar voor de grootste containerschepen. Voor het deel bij sluis 2 in Reeshof is dat nog niet zo. Het besluit valt binnenkort. © Jeroen de Jong / Beeld Werkt

Spookbeeld verzakkende huizen waart weer door Reeshof: 'Wij willen nu gehoord worden'

TILBURG - Een groep die zich 'bezorgde burgers' noemt en de wijkraad Reeshof verlangen openheid en inspraak. Ze vrezen dat hun stadsdeel  alsnog met een lagere grondwaterstand te maken krijgt als gevolg van de verbreding van het Wilhelminakanaal. Ze verlangen openheid en inspraak.

0 reacties

  1. Willems Wondere Wereld: boek met foto's van Willem Vreeburg uit Tilburg

    Willems Wondere Wereld: boek met foto's van Willem Vreeburg uit Tilburg

    TILBURG - ‘Willems Wondere Wereld’ is de titel van een boek met foto's van Willem Vreeburg. Het fotoboek verschijnt een jaar na het overlijden van de Tilburger. Hij was mede-oprichter van Noorderligt en 013 en werkte als bedrijfsleider bij muziekpodium Paradox. Jarenlang maakte hij opmerkelijke foto's. Van opschriften, borden, mensen en veel vreemde situaties waar de meester mensen aan voorbij lopen. Veel van die foto's zijn geplaatst op website CuBra.

Tilburg e.o.