Volledig scherm
© ANP Pro Shots

Supporter valt van tribune tijdens voetbalwedstrijd in Willem II stadion

TILBURG - Een supporter van de Venlose voetbalclub VVV is zaterdagavond rond 20.20 uur van de tribune gevallen in het Willem II stadion in Tilburg. De supporter is naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde aan het eind van de wedstrijd tussen de Tilburgse voetbalclub Willem II en VVV Venlo. 

Een getuige meldt dat de man achterover klapte, een meter of drie naar beneden viel en in de gracht terechtkwam.

Volgens een woordvoerder van het stadion kwam de man gedeeltelijk op zijn hoofd terecht, maar was hij na de val aanspreekbaar. Een ambulance werd opgeroepen en het slachtoffer werd ter plaatse enige tijd behandeld door medisch personeel. De ernst van de verwondingen leken mee te vallen. Toch is de man uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. 

De bezoekers die in het deel van het stadion zaten waar het ongeluk gebeurde, moesten ongeveer een kwartier wachten. Pas toen de ambulance weg was mochten ze de tribune verlaten. 

  1. Tilburgs rijksmonument Vredelust wordt eindelijk opgeknapt. ‘Voor de feestdagen alles waterdicht’
    PREMIUM

    Tilburgs rijksmonu­ment Vredelust wordt eindelijk opgeknapt. ‘Voor de feestdagen alles waterdicht’

    TILBURG - Met restauratie van verwaarloosde monumenten hebben de bouwers van Roozen van Hoppe de nodige ervaring. Zo werden voormalige kloosters in Sluis (de Dikke van Dale) en Berkel-Enschot (Koningsoord) in hun handen weer fraai bij de tijd gebracht. Maar zo bar als Villa Vredelust aan de Bredaseweg in Tilburg troffen ze het nog niet. ,,Het is echt heel slecht, het heeft enorm geleden”, zegt Hans Kuys, uitvoerder bij het bedrijf uit Haghorst.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.