Het aanbod op podia in Tilburg leidt niet tot een hoge score. Scène uit de musical 'From Sammy with Love' met Tilburger Freek Bartels. Hij studeerde musical in Tilburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Het aanbod op podia in Tilburg leidt niet tot een hoge score. Scène uit de musical 'From Sammy with Love' met Tilburger Freek Bartels. Hij studeerde musical in Tilburg. © Carli Hermes

Tilburg scoort laag op cultureel gebied: 31ste plaats. Wethouder: 'wij doen het hier anders'

UPDATETILBURG - Het cultuuraanbod in Tilburg blijft ver achter bij de omvang van de stad. Tilburg is de zesde stad van het land, maar kijkend naar cultuur in Tilburg, staat de stad op de 31e plaats. Dat blijkt uit cijfers van de Atlas voor Gemeenten. 

0 reacties

 1. Na 5 jaar doorbraak in zaak vergismoord Rob Zweekhorst, Tilburgse broer Jan: ‘Lang op deze dag gewacht’

  Na 5 jaar doorbraak in zaak vergis­moord Rob Zweekhorst, Tilburgse broer Jan: ‘Lang op deze dag gewacht’

  TILBURG - Bijna vijf jaar nadat de 44-jarige Rob Zweekhorst op straat werd doodgeschoten is er een doorbraak in het onderzoek. Vanochtend vroeg is een 51-jarige Schiedammer in zijn woning gearresteerd. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord, die later een vergissing bleek te zijn. Tilburger Jan Zweekhorst, de broer van het slachtoffer, is overvallen door het nieuws. ,,Ik had niet gedacht dat dit zo’n impact op ons zou hebben.”
 1. Relschoppers slaan ook toe in Kaatsheuvel, twee auto's in brand
  Play

  Relschop­pers slaan ook toe in Kaatsheu­vel, twee auto's in brand

 2. Vrouw omver geblazen door waterkanon bij demonstratie Eindhoven
  Play

  Vrouw omver geblazen door waterkanon bij demonstra­tie Eindhoven

Tilburg e.o.