Marco van Baar krijgt de Tilburg Trofee uit handen van wethouder/loco-burgemeester Mario Jacobs.
Volledig scherm
PREMIUM
Marco van Baar krijgt de Tilburg Trofee uit handen van wethouder/loco-burgemeester Mario Jacobs. © Gemeente Tilburg

Tilburg Trofee voor Reeshofbewoner die bobo's Rijkswaterstaat duur lesje leerde

TILBURG - De Reeshofbewoner die de deskundigen van Rijkswaterstaat een duur lesje leerde heeft eindelijk een gezicht en een naam: Marco van Baar. Loco-burgemeester Mario Jacobs heeft hem de Tilburg Trofee uitgereikt. 

  1. Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Netflix-baron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Net­flix-ba­ron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    TILBURG - Twee Nederlandse drugsverdachten hebben begin dit jaar in een hotel in Córdoba een geheime ontmoeting gehad met de Spaanse drugsbaron José Bugallo, beter bekend als Sito Miñanco. Eén van hen is Martin G., een autohandelaar die oorspronkelijk uit Tilburg komt, weet het Brabants Dagblad. G. en twee andere Brabanders horen volgens de politie bij een criminele Nederlandse bende die op grote schaal drugs verhandelt in Spanje.
  2. Willems Wondere Wereld: boek met foto's van Willem Vreeburg uit Tilburg

    Willems Wondere Wereld: boek met foto's van Willem Vreeburg uit Tilburg

    TILBURG - ‘Willems Wondere Wereld’ is de titel van een boek met foto's van Willem Vreeburg. Het fotoboek verschijnt een jaar na het overlijden van de Tilburger. Hij was mede-oprichter van Noorderligt en 013 en werkte als bedrijfsleider bij muziekpodium Paradox. Jarenlang maakte hij opmerkelijke foto's. Van opschriften, borden, mensen en veel vreemde situaties waar de meester mensen aan voorbij lopen. Veel van die foto's zijn geplaatst op website CuBra.

Tilburg e.o.