Volledig scherm
'Memories Of You', een film van Bart Schrijver. © Still uit de film

Tilburgs Film Festival: Award Beste film voor Bart Schrijver uit Hilvarenbeek

TILBURG - Bij het Tilburgs Film Festival is 'Memories of You' van Bart Schrijver (25) uit Hilvarenbeek door de jury gekozen tot Beste film. Op het festival met korte films van professionele Tilburgse/Brabantse filmmakers zijn zeventien films vertoond. Elf deden mee voor de prijzen. Het festival was zaterdag voor de eerste maal. De films waren te zien in de grote zaal van bioscoop Cinecitta. 

'Memories of you' gaat over een oude man die in een loods vijf theaterpodia laat bouwen. Daar kijkt hij naar de mooiste herinneringen uit zijn leven en voelt weer even dat zijn gestorven vrouw weer in leven is.  Schrijver maakte de film in een loods in Amsterdam. 

 'To catch a fly' van Sanne Kortooms uit Den Bosch won de publieksprijs. Deze film is opgenomen in Frankrijk. Het scenario is geschreven door Rudi Brekelmans uit Tilburg. Sanne Kortooms kreeg ook de Award voor de beste regie. Hoofdrolspeler in 'To catch a fly', Manou Kersting,  kreeg de prijs voor de beste acteur. 

In het Brabants Dagblad van maandag een uitgebreid verhaal over de eerste editie van het Tilburgs Film Festival. 

Volledig scherm
Still uit 'To catch a fly'. Deze film won de publieksprijs. Acteur Manou Kersting kreeg de prijs voor beste acteur op het Tilburgs Film Festival. © Movedmedia
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Tilburg e.o.