Volledig scherm
© Nadine Foundation

Tilburgse artiesten maken cd voor Nadine

TILBURG - Zes muzikanten die een band met Tilburg hebben, namen samen een cd op voor de Nadine Foundation tegen zinloos geweld. De presentatie van 'Songs for Nadine' is donderdagavond vanaf 20.30 uur in Kim's Kroeg aan het Piusplein.

Veel van de artiesten die op de cd staan, treden op in Kim's Kroeg. Het gaat om Robin Haijes, Anne van Damme, Aphrodea, Sara van Gorp, Jack Aandewiel, Rob Langereis en Bente Aertssen. De cd kost 5 euro en is dan te koop. Toegang tot de avond is gratis.

De Nadine Foundation is opgericht ter ere van Nadine Beemsterboer, die in 2006 door zinloos geweld om het leven kwam. De ouders van Nadine, die met de stichting geld ophalen tegen zinloos geweld, zullen ook in Tilburg aanwezig zijn.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Netflix-baron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Net­flix-ba­ron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    TILBURG - Twee Nederlandse drugsverdachten hebben begin dit jaar in een hotel in Córdoba een geheime ontmoeting gehad met de Spaanse drugsbaron José Bugallo, beter bekend als Sito Miñanco. Eén van hen is Martin G., een autohandelaar die oorspronkelijk uit Tilburg komt, weet het Brabants Dagblad. G. en twee andere Brabanders horen volgens de politie bij een criminele Nederlandse bende die op grote schaal drugs verhandelt in Spanje.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.