Volledig scherm
Corin Denis (38), de Tilburgse captain van motorclub No Surrender, moet volgens justitie vier jaar de cel in voor het leiden van een criminele drugsorganisatie. © Rene van der Lee

Tilburgse captain No Surrender spoorloos na veroordeling

TILBURG - Captain Corin Denis van motorclub No Surrender is na zijn veroordeling voor deelname aan een criminele drugsorganisatie onvindbaar voor de politie. De rechter veroordeelde de 38-jarige Tilburger donderdag tot 3,5 jaar gevangenisstraf, waarvan een half jaar voorwaardelijk. De rechtbank bepaalde bovendien dat hij per direct terug moet naar de gevangenis.

Denis was donderdag niet bij de uitspraak aanwezig en een afspraak om zich maandag te melden op het politiebureau in Tilburg is hij niet nagekomen. ,,Hij wordt gezocht'', laat een woordvoerder van het Openbaar Ministerie desgevraagd weten.

Advocaat Adam Doesburg is verbaasd dat Denis zich niet heeft gemeld. ,,Op dit moment heb ik geen contact met hem en is het afwachten tot hij ergens opduikt.''

Criminele organisatie

Volgens de rechter staat vast dat Denis deel uitmaakte van een criminele organisatie die synthetische drugs en produceerde en verhandelde. De Tilburger kwam in beeld door de operatie-Trefpunt, waarbij de politie lange tijd gesprekken afluisterde in het pand van cateringbedrijf Party King in Best.

Doesburg heeft hoger beroep aangekondigd tegen de veroordeling van Denis maar dat verandert niets aan de beslissing van de rechter dat hij naar de gevangenis moet.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Tilburg e.o.