In de woning in Tilburg werd ook crystal meth gevonden, een drug die in Nederland weinig voorkomt.
Volledig scherm
PREMIUM
In de woning in Tilburg werd ook crystal meth gevonden, een drug die in Nederland weinig voorkomt. © AP

Tilburgse familie filmde eigen drugshandel, justitie is er blij mee

TILBURG - Xtc, cocaïne en crystal meth. Volgens justitie is het allemaal te zien op de camerabeelden die gemaakt werden in een woning in de Tilburgse Visserijbuurt. En op dezelfde beelden waren ook de 'grote stapels’ geld te zien die al drugs opbrachten. 

 1. Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Netflix-baron’ over duizenden kilo’s cocaïne

  Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Net­flix-ba­ron’ over duizenden kilo’s cocaïne

  TILBURG - Twee Nederlandse drugsverdachten hebben begin dit jaar in een hotel in Córdoba een geheime ontmoeting gehad met de Spaanse drugsbaron José Bugallo, beter bekend als Sito Miñanco. Eén van hen is Martin G., een autohandelaar die oorspronkelijk uit Tilburg komt, weet het Brabants Dagblad. G. en twee andere Brabanders horen volgens de politie bij een criminele Nederlandse bende die op grote schaal drugs verhandelt in Spanje.
 2. Burgemeester Weterings tevreden over Sinterklaasintocht Tilburg: ‘De juiste keuze gemaakt’
  VIDEO

  Burgemees­ter Weterings tevreden over Sinter­klaas­in­tocht Tilburg: ‘De juiste keuze gemaakt’

  TILBURG - Burgemeester Theo Weterings stelt dat de gemeente Tilburg de juiste keuze heeft gemaakt door de demonstratie tegen Zwarte Piet niet toe te staan langs de route van de Sinterklaasintocht. Hij betreurt het dat een groep tegenstanders de toegestane demonstratie alsnog probeerde te verstoren. ,,Maar je had er niet aan moeten denken als dit incident zich in het centrum langs de route had afgespeeld.”

Tilburg e.o.