Volledig scherm
© Thinkstock

Tilburgse jongeren komen in actie voor Serious Request

TILBURG – Onder de noemer Serious R-Newt komen Tilburgse jongeren en jongerenwerk R-Newt in actie voor het goede doel waar ook 3FM Serious Request dit jaar aandacht voor vraagt: kinderen die overlijden aan een longontsteking. In alle Tilburgse wijken houden jongeren deze weken acties om zo veel mogelijk geld in te zamelen.

Er worden lege flessen opgehaald, opbrengsten van het zakgeldproject worden gedoneerd en er worden allerlei rommelmarkten, FIFA-toernooien en filmavonden gehouden. Het slot is van maandag 19 tot en met woensdag 21 december in jongerencentrum V39, met een miniversie van het glazen huis. Verschillende mensen treden dan op, doen een challenge of helpen mee bij de organisatie.

Maandag 19 december kunnen geïnteresseerden ook deelnemen aan een vijfgangen benefietdiner van Chef’s Level. Dit diner kost 75 euro en aanmelden hiervoor kan via de mail of telefonisch via 013-5430140.

Het gehele ingezamelde bedrag van het project gaat naar Serious Request. Jongeren, vrijwilligers en jongerenwerkers brengen het geld op vrijdag 23 december naar de dj’s van 3FM. Meer informatie staat op de site van R-Newt.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.